tiistai 25. joulukuuta 2012

Itsetehdyt joululahjat

Pitää vielä laittaa kuvia itsetekemistämme joululahjoista, koska pian kukaan ei ole kiinnostunut koko joulusta ja aikaisemmin niitä ei voinut paljastaa. Etenkin vanhin oppilastamme (9v.) oli todella innossaan näiden tekemisestä. Voi sitä antamisen iloa!


Lahjat laitettiin Tiimarin lahjalaatikoihin. Osa näihin ihaniin viimevuotisiin 
ja osa tämänvuotisiin.


Laatikkoon siis pakattiin itsetekemiämme sytykeruusuja. 
(Joo, tiedetään. Nää on vähän out, mutta tää onkin koulu, jonne muotivirtaukset saapuvat kaupunkilaiskoteja ja -blogeja hitaammin. Niin hitaasti, että nyt kananmunat ruvetaan pakkamaan muovikennoihin. Vasta kun me ehdittiin niihin.)

 Ruusujen päälle laitettiin omatekemä kehäkukkasaippua. 
(Tää on ehkä vähän trendikkäämpää.)


Ja päälle pahvilaatikosta tehty pakettikortti.


Ja meillä kaikilla oli niin hyvä mieli. Päätettiin ensi vuonnakin tehdä lahjapaja. 
Uskon, että antamisen ilo oli kyllä paljon suurempi kuin saamisen. Tuskin kukaan lahjojen saajista ymmärsi, miten paljon ajattelimme juuri häntä tehdessämme näitä. 

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mitä sen on väliä ovatko in vai out, sitä paitsi sytykkeitä tarvitaan aina! Ja jos ovat out niin sittenhän kukaan muu ei ole antanut samaa lahjaa kuin te ja sytykeruusut tulivat tarpeeseen. Saippaun tekoa aion itekin koklata jossain välissä. Mukavaa Tapaninpäivää, me tultiin just yömessusta. Nyt pientä yösyöminkiä ;)

Sofia kirjoitti...

Oi mikä ihana lahja!

Heidi kirjoitti...

Wishing you a happy Holiday season and a great New Year.
Greetings,
Heidi

Anonyymi kirjoitti...

Voi teitä ihania <3 Olisinpa ollut yksi lahjansaajista...Minä teen lahjoja itse,suurella sydämellä mutta...kyllä kai se niin on että vain sitä rahalla ostettua lahjaa arvostetaan.Pikkuriikkisen tuntuu sydämessä kurjalta kun ei itsetehdystä piitata mutta aion tehdä vastasuuessakin!! Onhan meitä toki muutamia jotka arvostaa ittetehtyä!! Tällä kertaa meidän joulu meni rajussa vattataudissa mutta sitä sen enempää kuvailemaan :)

Susanna kirjoitti...

Itse tehtyjä, kauniita ja tarpeellisia lahjoja. Eli parhaita mahdollisia!

Onnellista tapania teille!

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Oh, miten ihania! Todella kauniita ja persoonallisia. Nuo on aina muotia. Samoin kuin me tehtiin oman 9v lapsen kanssa *taas* kynttilöitä lahjaksi. Hyvä, halpa, mieluisa, kaunis, käytännöllinen, persoonallinen. Voiko lahja enempää olla? Ellei ole suklaata... :-)

Keittäjä kirjoitti...

Ja ensi vuonna pitää kokeilla suklaan tekoa, koska on kuulemma helppoa.
Thank you and happy New Year all!

SisustEllen kirjoitti...

Kylläpä on ihastuttavia lahjoja♥