torstai 23. helmikuuta 2012

Koulun keittiö


Tässä on Keittäjän päämaja. Keittiö on tehty yhteen luokkahuoneeseen.
Toinen luokkahuoneista on olohuone, mutta on tällä hetkellä jaettu neljään toimintoon: olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen ja työhuoneeseen. Näyttää hienolta näin kirjoitettuna, mutta on todellisuudessa aika kaoottinen. 
Keittiön suunnittelun haasteita olivat neljä suurta ikkunaa eikä yhtään ehjää seinää. Pitkän ja ankaran suunnittelun ja nyt kolmen vuoden käytön jälkeen voi sanoa, että onnistuimme. Keittiömme on lähes tulkoon täydellinen meille.Parasta  keittiössä on iso (230 cm * 110 cm) saareke. Siinä mahtuu hyvin leipomaan ja laittamaan ruokaa. Lisäksi saareke on oivallinen tavaran säilytykselle ;-)

Salainen haaveeni oli saada keittiö teräksestä ja lattiakaivolla varustettuna. Iltaisin olisin voinut touhujen päätteeksi pestä painepesurilla ja kuivata lattian lastalla. Niinhän koulujen keittiöissä tehdään. Talkkari ei oikein lämmennyt ja onhan tämä nyt kauniimpi.3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

No onhan se kaunis!! Voi vitsit... on teillä vaan niin ihana koti :) Mistähän löytäisi toisen tuollaisen.
Kivaa loppuviikkoa!

Kanelia ja kardemummaa kirjoitti...

Tiinaa peesailen, tosiaankin kaunis keittiö! Vaikka olishan se lattiakaivo ja painepesuri kätevä yhdistelmä, erityisesti lasten kanssa kokatessa:)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis keittiö ,kertakaikkiaan <3
Lattiakaivo köökkiin kelpaisi minullekkin !!