tiistai 21. helmikuuta 2012

Kevätaurinko ja kokeiluluontoiset kokkailut


Ilahdutin itseäni talviloman kunniaksi kahdella orkidealla.  
Tässä ne nyt paistattelevat kevätauringossa.


Päätin jo ennen lomaa, että lomaviikoksi ei tehdä mitään suunnitelmia, eikä mennä mihinkään. Ainoa meno koko viikoksi on kulmien sokerointi ja se suotakoon minulle.
Eilen  harjoittelin lomailua, imuroin suurpiirteisesti ja suunnittelin kahvin ääressä runsasta ja hyvinvoivaa yrttipuutarhaani.
Tänään innostuin laittamaan ruokaa. Yleensä innostukseni tarkoittaa suurta määrää kokeiluluonteisia ruokia. Pidättäydyin kuitenkin aika turvallisilla vesillä : hernekeitossa, laskiaispullissa (raakapakaste) sekä suklaamuffinsseissa, jotka onnistuivat kohoamaan samanlaisiksi kuin teidän kaikkien muidenkin!!!! .Olo on aika ylpeä.
Kokeiluluontoisiin kokkailuihin viitaten tein punajuuri-porkkana-kesäkurpitsalihapullia. Yllättäin kuivatuista juureksista ja kesäkurpitsasta. Onnistuin. Teille voin kyllä paljastaa, että ehkä vähän suolattomia olivat taas. Ja koska määrät on yleensä suuria, niin pakkaseenkin saadaan taas täytettä.
Mitähän huominen tuo tullessaan?
7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihana tuo banneri kuva,onko teidän koti? Vau <3

Keittäjä kirjoitti...

Tuhannet kiitokset. Kyllä kuvassa on meidän koti.

Sofia kirjoitti...

Ihana talo teillä! Tulee varmaan tosi hieno kun on valmis! Kiitos vierailustasi. Tulen tänne jäseneksi, remonttia seuraamaan!

Kanelia ja kardemummaa kirjoitti...

Voi miten kiva blogi täältä löytyi! Seuraamaan jään:)

Maila kirjoitti...

Tervetuloa blogini lukijaksi! Onpa ihanan näköinen koti . Tulee ihan mieleen oma vanha punainen puukoulu lapsuudestani.

Tiina kirjoitti...

Hei ja kiva kun liityit lukijakseni, niin löysin minäkin tänne upeaan blogiisi :) Teillähän on vallan ihana talo!! Liityin lukijaksesi ja lisäsin sut omalle listalleni, ettei mene päivitykset sivu suun :) Mukavaa keskiviikkoa!

Riikka kirjoitti...

Hei ja kiva, kun olit jättänyt merkin käynnistäsi. :)
Upea talo teillä!
Ja orkideat on niin upeita, hennon kevään värisiä.

Mukavaa viikkoa!