maanantai 11. kesäkuuta 2012

Saanko esitellä...


.... siemenestä kasvattamani tomaatin taimi on tehnyt tomaatin. Aika hieno tunne. Tämä voi päätyä vielä katastrofiin... ellen minä niin jompi kumpi oppilaista kaatuu sen päälle. Taimet pitäisi pikapuolin siirtää säkkeihin kasvamaan, sillä ne ovat edelleen maitopurkeissa. Halvemmaksi voisi tulla, jos tappaisi ne jo tässä vaiheessa.


Hyötykasvimaani näyttää vielä aika köyhältä. Ihan kun kasvattaisin multaa ja raakalautaa. Toivottavasti tilanne paranee loppukesää kohti. Muuten koulun piha on oikein runsas ja rehevä.... siellä kasvaa ne minun villivihannekset.


Humala on kasvanut pitkin maata tähän asti. Viikonlopulla sain siihen salon. Salko on tehty takapihalle kaatuneen puun kolmoislatvasta. Talkkari oli taas ihmeissään, kun tuli rautakangella laittamaan salkoa pystyyn. Siinä me naiset (minä ja oppilaat) malttamattomasti odotimme Talkkarin ympärillä, että saamme kieruttaa humalan salkoon. Salko on niin pitkä (ja ruma), että en kehdannut ottaa siitä kuvaa kokonaisuudessaan. Riittää, kun Talkkari puristelee minulle päätään.

Mukavaa kesäiltaa lukijoille!

2 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Voi mikä kesäilta täällä Itävallassa, tulin just Zumbasta kotiin ja sataa vaan kaatamalla. Pyöräilin niin että meinasi jalat irtoa kropasta.

Live at N-town kirjoitti...

Itävallan Sofian kautta tänne löysin, ja oih - eikö puhainen kouluu mahtavissa maisemissa omalla puutarhalla mahda olla monenmonituisen haave! Aurinkoterveisia Nairobista!